Brandisolering i Göteborg

Sverige Fog AB hjälper dig med allt inom brandinklädnad i hela Göteborgsområdet. Vi utför brandisoleringar åt alla tänkbara uppdragsgivare: fastighetsägare, privatkunder, myndigheter, företag & BRF:er.
Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Brandinklädnad

Förläng fastighetens livslängd & öka brandsäkerheten

Brandisolering

Brandisoleringens syfte är att skydda fastighetens stålkonstruktion från att ge vika vid höga temperaturer

Passivt Brandskydd

Anlita oss för passiva brandskyddsåtgärder till er fastighet

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Skydda er fastighet genom Brandisolering i Göteborg! Ta kontakt med oss för konsultation - helt kostnadsfritt

  Brandisolering i Göteborg

  Brandisolering är en av de mest effektiva säkerhetsåtgärderna du kan genomföra. Brandisolering kallas också för brandinklädnad och är en form av brandskyddsåtgärd som förlänger fastighetens livslängd och ökar brandsäkerheten. Isoleringen består av brandskivor, ofta i material som stenull eller Glasroc som sedan monteras som inklädnad i väggarna. Brandisoleringens syfte är att skydda fastighetens stålkonstruktion från att ge vika vid de höga temperaturer som uppstår i samband med en brand. Våra utbildade och erfarna hantverkare har stor erfarenhet av att analysera fastigheter för brandisolering. De väljer ett material som passar förutsättningarna och utför arbetet enligt gällande branschstandard och brandskyddsregler.

   Fördelar med brandisolering

  Brandisolering har många fördelar, främst bland dem är förstås att det skyddar både fastigheten och människorna som befinner sig i den om olyckan skulle vara framme. En annan del är att din skadeersättning kan bli större om den branddrabbade fastigheten var brandisolerad. Ingen, eller bristfälligt utförd brandisolering kan leda till försäkringsbolaget gör avdrag i skadeersättningen. Alla våra arbeten avslutas med att en erfaren brandsäkerhetsexpert inspekterar brandisoleringen för att säkerställa att den håller hög kvalitet och uppfyller alla säkerhetskrav. Du får efteråt dokumentation som styrker de genomförda åtgärderna.

  När du anlitar oss för du en korrekt utförd brandisolering i Göteborg

  Vi har rutin och erfarenheter som garanterar att du får en brandisolering som utförts enligt konstens alla regler. Alla våra uppdrag inleds genom att vi gör ett platsbesök för att få reda på förutsättningarna i fastigheten som ska brandtätas. Utifrån det väljer vi passande material och beräknar hur lång tid arbetet tar att utföra. Du får sedan ett detaljerat kostnadsförslag som tydligt specificerar alla utgiftsposter. Om du är nöjd börjar vi jobba så fort det passar dig. Vi utför alla uppdrag utifrån samma höga kvalitetskrav, vi noggranna, kostnadseffektiva och organiserade. Detta garanterar att du kommer få ett resultat som du blir nöjd med.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Patrik
   Projektledare

   Nummer: 031-767 41 62
   Mail: offert@brandtatning-goteborg.se

   Laimonas
   VD

   Våra målgrupper inom passivt brandskydd

   Vi utför brandisoleringar åt alla tänkbara uppdragsgivare: fastighetsägare, privatpersoner, myndigheter, företag och bostadsrättsföreningar. Om du har en fastighet där du behöver öka brandsäkerheten är det bara att höra av dig till oss. Vi har erfarenhet åt att utföra de mest krävande typer av uppdrag och ser inget som för litet eller stort att ta oss an.

   Vi kan även hjälpa er med tätning & fogning i Göteborg. (Läs mer här).

   Välkommen att höra av dig till oss för att prata brandisolering 

   Funderar du på att genomföra en brandisolering men är osäker på någon detalj kring det hela? Då är du välkommen att höra av dig till oss. Vi svarar på frågor om allt från materialval till tekniska lösningar och till vad en brandisolering kan tänkas kosta. Vår expertis består i att utifrån högt ställda kvalitets- och säkerhetskrav skapa skräddarsydda lösningar som uppfyller just dina behov.

   Vanliga frågor om Brandisolering i Göteborg Här får du svar på några av de vanligaste frågorna om vad brandtätning är och vad det syftar till:

   Vad använder ni för material när ni brandskyddsisolerar?

   När vi tar oss an ett uppdrag för brandisolering väljer vi material efter förutsättningarna på plats. Materialet väljs utifrån faktorer som vilket tjocklek och densitet som fungerar i fastigheten. Stenullsisolering är ett vanligt alternativ. Ett annat är Glasroc som tillverkas av glasfiber och gips. Vi väljer endast material från marknadsledande tillverkare med bevisat goda brandpreventiva egenskaper. Så långt har vi lyckats samla på oss nöjda kunder i hela Västra Götalands-regionen, från Varberg i söder till Uddevalla i norr.

   Vad innebär brandtätning?

   En brandtätning har som syfte att hindra rök och eld från att spridas i händelse av brand. Vid en brandtätning innebär det att vi tätar hål i fastigheten. Hål som kan bidra till att eld sprids och snabbt uppnår höga temperaturer som hotar byggnadskonstruktionen. Brandtätningen bidrar samtidigt till brandkår och räddningstjänst få längre tid på sig att komma fram.

   Vad kostar det att brandisolera?

   Den exakta kostnaden för en brandisolering beror på många olika faktorer: fastighetens konstruktion och storlek samt vilka material som använts. Inför en brandtätning genomför vi alltid ett kostnadsfritt platsbesök för att inspektera förutsättningarna för det aktuella uppdraget.

   Finns det några regler som gäller vid brandisolering?

   Det finns både regler och branschstandarder. Vi följer Boverkets regler för brandskydd samtidigt som vi ständigt håller oss uppdaterade om de senaste innovationerna och branschstandarderna. Önskvärt vid en brandisolering är att skapa så ogynnsamma förutsättningar för en brand som möjligt utifrån hur fastigheten är konstruerad. Du är välkommen att kontakta oss för förslag på materialval och lösningar.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi upptäckte att fogen hade släppt på flera ställen i vår villafasad så tog vi oss hjälp av Sverige Fog AB. Vi misstänkte att fogarna hade spruckit & fukt hade läckt in genom teglet. Det var inga konstigheter att anlita detta företag och allt blev klart inom utsatt tid.

   Villaägare, Örgryte

   Vi anlitade Sverige Fog AB under 2020 när vi behövde renovera vårt badrum & kök i Kålltorp. Deras hantverkare gjorde ett utmärkt jobb och  skötte all kakelsättning &. mjukfogning. Projektet hölls sig inom budget och de städade upp efter sig.

   Lägenhetsägare, Kålltorp

   Vår BRF anställde Sverige Fog AB för att rusta upp fasaden samt entrén. Deras projektledare tog fram en fri offert och det var otroligt enkelt att kommunicera med. De slutförde projektet efter utsatt tid och var väldigt trevliga mot alla i fastigheten. Vi rekommenderar!

   BRF, Heden

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Västra Götaland

   Brandtätning till Derome Apartments 84 lägenheter i Ytterby

   Brandtätning och finnfog till 84 lägenheter till fastighetsprojektet “Derome” vid Odlingsgatan 100 i Ytterby

   Fogning till Nya Kvibergshuset i Gamlestaden

   Fogning, Brandtätning, Ljudätning, Mjukfogning av kakel till 252 lägenheter i  bostadskomplexet “Nya Kvidbergshuset” i samband med Tuve Bygg.

   Fogningsarbeten till studentbostäder i Majorna-Linné

   Brandtätning, Ljudätning, Mjukfogning av kakel till 327 lägenheter & förskola i Majorna-Linné i samarbete med Skanska

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Patrik
    Projektledare

    Nummer: 031-767 41 62
    Mail: offert@brandtatning-goteborg.se

    Laimonas
    VD

    Offert? Klicka här