Tätning av Rörgenomföringar i Göteborg

Med hjälp av tätning av rörgenomföringar kan du se till att en eventuell brand inte kan sprida sig lika lätt. Om du har utfört rörgenomföringar i din bostad eller i fastigheten är en tätning en mycket viktig del för att få ett säkert och tryggt resultat. Vi erbjuder dig all hjälp som du kan behöva inom området och alla våra hantverkare har den utbildning och certifiering som krävs. Vi erbjuder alltid kostnadsfria offert-förslag!

Brandtätning

Vi ser till att alla ytor vid genomföringar tätas längs vanliga utrymmen för el, vatten & ventilation.

Brandfogning

Vi kan även hjälpa er komplettera tätningen med en brandfogning i fastigheten.

Passivt Brandskydd

Vår personal är utbildade inom specifika områden vad gäller passivt brandskydd.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Vi utför Tätning av Rörgenomföringar i Göteborg! Ni är välkomna att kontakta oss för en konsultation - helt kostnadsfritt!

  Vi arbetar effektivt och enligt rådande branschregler

  En tätning av rörgenomföringar är till för att öka säkerheten och då är det viktigt att arbetet blir utfört korrekt. Vi lämnar alltid ett fackmannamässigt utfört resultat efter oss och arbetar alltid enligt rådande branschregler. Naturligtvis ser vi till att utbilda oss kontinuerligt, för att säkerställa att vi alltid kan erbjuda bästa service, moderna tekniker och lösningar för alla behov.

  Kostnadsfri offert när du behöver täta

  Har du utfört en renovering hemma eller har du dragit rör som nu behöver tätas? Då vill du antagligen veta redan innan vad arbetet kommer att gå på. För oss är det viktigt att du kan planera ditt projekt så bra som möjligt och därför erbjuder vi alltid kostnadsfria offerter. Hit kan du också vända dig om du vill ha tips och råd inför din rörgenomföring eller om du vill ha svar på frågor.

  Komplettera tätningen med en brandfogning

  Vi har stor erfarenhet och kunskap inom brandsäkerhetens alla delar och det innebär att vi mer än gärna kan hjälpa dig med andra arbeten som ökar säkerheten i fastigheten eller bostaden. Vi ser till att alla ytor vid genomföringar tätas, t.ex. hål och kan även hjälpa dig med brandfogning när vi ändå är igång. Ju mer skydd du har, desto större möjlighet har du att förhindra eldens framfart.

  En tryggare och säkrare bostad

  I sitt hem eller på sin arbetsplats vill man kunna känna sig trygg. Eld, rök och brand har en tendens att kunna sprida sig på mycket konstiga sätt och finns det några otätheter kan elden sprida sig mycket snabbt. Med hjälp av tätning av rörgenomföring kan du minska risken för detta och förhindra att elden sprider sig okontrollerat. Med vår expertis och kunskap bakom dig kan du vara säker på att få största och bästa skydd.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Patrik
   Projektledare

   Nummer: 031-767 41 62
   Mail: offert@brandtatning-goteborg.se

   Laimonas
   VD

   Rörtätning för alla kundgrupper i Västra Götaland

   Eftersom en rörgenomföring kan utföras i många olika typer av byggnader ser vi också till att rikta oss till alla olika kundgrupper. Om du är fastighetsägare kan vi hjälpa dig att få det bästa brandskyddet, men vi hjälper också privatpersoner och företag för en tryggare arbetsplats. Om oturen är framme kan brandskyddet vara det som är avgörande för om byggnaden står pall eller inte.

   Nyttja ROT-avdraget som privatperson

   Om du som privatperson är i behov av tätning av rörgenomföringar i Göteborg har du också rätt att nyttja ROT-avdraget. Med ROT-avdraget får du en reducering på hela 30 % av arbetskostnaden på din slutfaktura. För att du ska kunna använda dig av avdraget behöver du först säkerställa att du uppfyller de villkor som Skatteverket har satt upp. Vid bokning lämnar du över ditt personnummer till oss och vi sköter resten!

   Vanliga frågor om Passivt Brandskydd i Göteborg Här får du svar på några av de vanligaste frågorna om vad brandtätning är och vad det syftar till:

   Vad använder ni för material när ni brandskyddsisolerar?

   När vi tar oss an ett uppdrag för brandisolering väljer vi material efter förutsättningarna på plats. Materialet väljs utifrån faktorer som vilket tjocklek och densitet som fungerar i fastigheten. Stenullsisolering är ett vanligt alternativ. Ett annat är Glasroc som tillverkas av glasfiber och gips. Vi väljer endast material från marknadsledande tillverkare med bevisat goda brandpreventiva egenskaper. Så långt har vi lyckats samla på oss nöjda kunder i hela Västra Götalands-regionen, från Varberg i söder till Uddevalla i norr.

   Vad innebär brandtätning?

   En brandtätning har som syfte att hindra rök och eld från att spridas i händelse av brand. Vid en brandtätning innebär det att vi tätar hål i fastigheten. Hål som kan bidra till att eld sprids och snabbt uppnår höga temperaturer som hotar byggnadskonstruktionen. Brandtätningen bidrar samtidigt till brandkår och räddningstjänst få längre tid på sig att komma fram.

   Vad kostar det att brandisolera?

   Den exakta kostnaden för en brandisolering beror på många olika faktorer: fastighetens konstruktion och storlek samt vilka material som använts. Inför en brandtätning genomför vi alltid ett kostnadsfritt platsbesök för att inspektera förutsättningarna för det aktuella uppdraget.

   Finns det några regler som gäller vid brandisolering?

   Det finns både regler och branschstandarder. Vi följer Boverkets regler för brandskydd samtidigt som vi ständigt håller oss uppdaterade om de senaste innovationerna och branschstandarderna. Önskvärt vid en brandisolering är att skapa så ogynnsamma förutsättningar för en brand som möjligt utifrån hur fastigheten är konstruerad. Du är välkommen att kontakta oss för förslag på materialval och lösningar.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi upptäckte att fogen hade släppt på flera ställen i vår villafasad så tog vi oss hjälp av Sverige Fog AB. Vi misstänkte att fogarna hade spruckit & fukt hade läckt in genom teglet. Det var inga konstigheter att anlita detta företag och allt blev klart inom utsatt tid.

   Villaägare, Örgryte

   Vi anlitade Sverige Fog AB under 2020 när vi behövde renovera vårt badrum & kök i Kålltorp. Deras hantverkare gjorde ett utmärkt jobb och  skötte all kakelsättning &. mjukfogning. Projektet hölls sig inom budget och de städade upp efter sig.

   Lägenhetsägare, Kålltorp

   Vår BRF anställde Sverige Fog AB för att rusta upp fasaden samt entrén. Deras projektledare tog fram en fri offert och det var otroligt enkelt att kommunicera med. De slutförde projektet efter utsatt tid och var väldigt trevliga mot alla i fastigheten. Vi rekommenderar!

   BRF, Heden

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Västra Götaland

   Brandtätning till Derome Apartments 84 lägenheter i Ytterby

   Brandtätning och finnfog till 84 lägenheter till fastighetsprojektet “Derome” vid Odlingsgatan 100 i Ytterby

   Fogning till Nya Kvibergshuset i Gamlestaden

   Fogning, Brandtätning, Ljudätning, Mjukfogning av kakel till 252 lägenheter i  bostadskomplexet “Nya Kvidbergshuset” i samband med Tuve Bygg.

   Fogningsarbeten till studentbostäder i Majorna-Linné

   Brandtätning, Ljudätning, Mjukfogning av kakel till 327 lägenheter & förskola i Majorna-Linné i samarbete med Skanska

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Patrik
    Projektledare

    Nummer: 031-767 41 62
    Mail: offert@brandtatning-goteborg.se

    Laimonas
    VD

    Offert? Klicka här