Brandskyddsmålning i Göteborg

Sverige Fog AB hjälper dig med allt inom brandskyddsmålning i hela Göteborgsområdet. Vi utför uppdrag åt privatpersoner, BRF:er, företag, myndigheter. Du är välkommen att kontakta oss med din förfrågan.
Vi står självfallet också redo att besvara eventuella frågor om tekniska lösningar eller materialval!

Brandskyddsmålning

Brandskyddsmålning bör utföras både vid nyproduktion och större renoveringar

Passivt Brandskydd

Anlita oss för passiva brandskyddsåtgärder till er fastighet

Brandtätning

Med vår stora kompetens & långa erfarenhet kan vi hjälpa dig skydda din fastighet

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Allt inom Brandmålning i Göteborg! Ta kontakt med oss för konsultation - gratis prisförslag!

  Brandskyddsmålning i Göteborg

  Välkommen! Vi är experter på brandskyddsmålning i Göteborg. Vid brandskyddsmålning används en särskild färg som expanderar vid höga temperaturer. Detta skyddar fastighetens struktur genom att det tar längre tid innan de kritiska temperaturer uppnås som gör att byggnaden kollapsar. Vi har lång erfarenhet av brandskyddsmålning med personal som har kunskaper att välja rätt slags färg och mängd för underlaget. Vi tar uppdrag i Göteborg med omnejd och hela Västra Götaland. Vi genomför utförliga säkerhetsbesiktningar efter slutfört arbete och du får ett resultat som garanterat uppfyller säkerhetskraven.

  Brandskyddsmålning med färg av högsta kvalitet

  När vi brandskyddsmålar använder vi enbart kvalitetsprodukter levererade av de bästa tillverkarna. EU-certifierade färger med CE-märkning som tillverkats med miljöhänsyn. Våra hantverkare har den långa erfarenhet som krävs för att avgöra vilken slags färg som ska användas i vilka sammanhang. När det gäller brandskyddsmålning är det inte bara vilken slags färg som används utan också mängden som avgör vilken kvalitet slutresultatet håller.

  Kontakta oss för en kostnadsfri inspektion och offert

  När du kontaktar oss för ett uppdrag inleds arbetet genom att vi gör en platsinspektion, utan några som helst krav på motprestation från din sida. Under platsinspektionen tittar vi bland annat på underlag och vilken brandklass fastigheten har. I det sistnämnda inkluderas bland annat faktorer som vid vilken temperatur byggnadens stålprofil ger vika. Vid särskilt komplicerade eller känsliga uppdrag har vi tillgång till ett brett kontaktnät av experter som vi nyttjar vid behov. Efter slutförd inspektion återkopplar vi till dig med en detaljerad offert där varje utgiftspost finns noggrant redovisad. Om du känner att du vill anlita oss står vi redo att börja jobba när det passar dig.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


   Patrik
   Projektledare

   Nummer: 031-767 41 62
   Mail: offert@brandtatning-goteborg.se

   Laimonas
   VD

   Effektivt genomförd brandskyddsmålning 

   Effektiv projektledning och bred kompetens i arbetslaget gör att vi dels kan erbjuda konkurrenskraftiga priser. Dels också att uppdragen alltid genomförs på ett så kostnadseffektivt sätt som möjligt. Rätt personal befinner sig på plats vid rätt tillfälle vilket säkerställer att arbetet fortlöper som planerat – inom budget- och tidsplanering. Det bidrar också till att arbeten alltid utförs med hög kvalitet.

   Välkommen att kontakta oss för frågor & funderingar

   Vi utför uppdrag åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, myndigheter och så vidare. Du är välkommen att kontakta oss med din förfrågan. Vi står självfallet också redo att besvara eventuella frågor om tekniska lösningar eller materialval. Idag är vi stolta över att ofta få uppdrag på basis av rekommendation av tidigare kunder. Vid förfrågan får du gärna ta del av referenser från våra tidigare kunder, samtidigt som vi också är öppna för att berätta mer om tidigare projekt vi arbetat med.

   Vanliga frågor om Brandisolering i Göteborg Här får du svar på några av de vanligaste frågorna om vad brandtätning är och vad det syftar till:

   Används olika brandskyddsfärger för olika material?

   Brandskyddsmålning bör utföras både vid nyproduktion och större renoveringar. Olika byggnader innebär olika utmaningar. Färgtyp och mängd måste anpassas till underlaget. Detta för att stommen i olika byggnader har olika förutsättningar baserat på fastighetens ålder, byggnadsmaterial med mera. Samtidigt påverkas allt detta också av väder och vind. Vi säkerställer att rätt färg används vilket ger så goda säkerhetsförutsättningar som möjligt.

   Vad innebär brandtätning?

   En brandtätning har som syfte att hindra rök och eld från att spridas i händelse av brand. Vid en brandtätning innebär det att vi tätar hål i fastigheten. Hål som kan bidra till att eld sprids och snabbt uppnår höga temperaturer som hotar byggnadskonstruktionen. Brandtätningen bidrar samtidigt till brandkår och räddningstjänst få längre tid på sig att komma fram.

   Vad kostar det brandskyddsmålning?

   Den exakta kostnaden för en brandisolering beror på många olika faktorer: fastighetens konstruktion och storlek samt vilka material som använts. Inför en brandskyddsmålning genomför vi alltid ett kostnadsfritt platsbesök för att inspektera förutsättningarna för det aktuella uppdraget.

   Finns det några regler som gäller vid brandskyddsmålning?

   Det finns både regler och branschstandarder. Vi följer Boverkets regler för brandskydd samtidigt som vi ständigt håller oss uppdaterade om de senaste innovationerna och branschstandarderna. Önskvärt vid en brandskyddsmålning är att skapa så ogynnsamma förutsättningar för en brand som möjligt utifrån hur fastigheten är konstruerad. Du är välkommen att kontakta oss för förslag på materialval och lösningar.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   När vi upptäckte att fogen hade släppt på flera ställen i vår villafasad så tog vi oss hjälp av Sverige Fog AB. Vi misstänkte att fogarna hade spruckit & fukt hade läckt in genom teglet. Det var inga konstigheter att anlita detta företag och allt blev klart inom utsatt tid.

   Villaägare, Örgryte

   Vi anlitade Sverige Fog AB under 2020 när vi behövde renovera vårt badrum & kök i Kålltorp. Deras hantverkare gjorde ett utmärkt jobb och  skötte all kakelsättning &. mjukfogning. Projektet hölls sig inom budget och de städade upp efter sig.

   Lägenhetsägare, Kålltorp

   Vår BRF anställde Sverige Fog AB för att rusta upp fasaden samt entrén. Deras projektledare tog fram en fri offert och det var otroligt enkelt att kommunicera med. De slutförde projektet efter utsatt tid och var väldigt trevliga mot alla i fastigheten. Vi rekommenderar!

   BRF, Heden

   Våra senaste Projekt Axplock av våra projekt i Västra Götaland

   Brandtätning till Derome Apartments 84 lägenheter i Ytterby

   Brandtätning och finnfog till 84 lägenheter till fastighetsprojektet “Derome” vid Odlingsgatan 100 i Ytterby

   Fogning till Nya Kvibergshuset i Gamlestaden

   Fogning, Brandtätning, Ljudätning, Mjukfogning av kakel till 252 lägenheter i  bostadskomplexet “Nya Kvidbergshuset” i samband med Tuve Bygg.

   Fogningsarbeten till studentbostäder i Majorna-Linné

   Brandtätning, Ljudätning, Mjukfogning av kakel till 327 lägenheter & förskola i Majorna-Linné i samarbete med Skanska

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa renovering!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar


    Patrik
    Projektledare

    Nummer: 031-767 41 62
    Mail: offert@brandtatning-goteborg.se

    Laimonas
    VD

    Offert? Klicka här